Servis Mašina Za Pranje Veša i sušara


Ako vam se pokvarila mašina za pranje veša ili sušara, to može biti veliki problem. Bez ovih uređaja, pranje i sušenje veša može biti teško i vremenski zahtevno. Međutim, ne brinite - naš servis bele tehnike nudi usluge popravke mašina za pranje veša i sušara po pristupačnim cenama.


Naš tim stručnjaka može popraviti gotovo svaki problem sa vašom mašinom za pranje veša ili sušilicom, uključujući:

1. Propali lageri ili procureo semering

Najćešći kvar koji se dešava, negde oko 17%, su ležajevi i semering.
Uzrok tom kvaru, najčešće je ubacivanje veće količine veša od propisane...


2. Propali amortizeri

Sledeći kvar, po učestalosti je propadanje amortizera, negde oko 15%.
Uzrok ovoga kvara najčešće je, takođe, ubacivanje veće količine veša od propisane, kao i neblagovremena zamena ležajeva i semeringa.


3. Kvar elektronike

Sa pojavom modernih ves masina, postoji nova komponenta koja je podlozna kvaru, a to je elektronika ves masine. Razlog ovom kvaru, je neispravan RSO filter ili nepredvidjene fluktuacije u naponu mreze.


4. Neispravan motor / Masina ne centrifugira

Jedan od najcescih kvarova je neispravan motor, ili to da masina nece da centrifugira ves. Do ovog kvara dolazi zbog neujednacenog kolektora, kapljanja vode po mooru ili nazalost samim prolaskom vremena jer poseduje komponente koje su podlozne trosenju.


5. Kvar pumpe za izbacivanje vode i lom filtera pumpe za vodu.

Filteri, odnosno ulošci filtera, negde oko 12% ukupnih kvarova. Razlog tome je u našem kraju, velika tvrdoća vode, pa i loš kvalitet praška vrlo često, kao i neredovno čišćenje filtera. Ponekad uzrok kvara često bude i mehaničko oštećenje (ekseri, šrafovi, metalni novac i slično).

Takođe u česte kvarove možemo uvrstiti i kvarenje pumpe za izbacivanje vode, oko 12% najčešćih kvarova. Najčešći uzrok ovog kvara uglavnom je provlačenje sitnijeg veša kroz creva veš mašine kao i strana tela, zaboravljena u stvarima...


6. Pregorevanje grejaca ves masine

Najčešći razlog pregorevanja grejača na veš mašini 11%, bar u ovim krajevima, je velika količina kamenca koja se stvara dugotrajnom upotrebom uređaja i loš kvalitet i velika količina praška koji voda ne može uvek u potpunosti da rastvori.


7. Pucanje remenice

Sledeći kvar, koji je čest na veš mašinama je pucanje remena, negde oko 10% najčešćih kvarova. Uzrok ovoga kvara najčešće leži u neblagovremenoj zameni ležajeva i semeringa, kao i amortizera.


8. Kvar bravice vrata ves masine

Bimetalne bravice 8% na veš mašinama najčešće se kvare zbog vlage, odnosno kondenza, pošto veš mašine u najvećem broju slučajeva stoje u kupatilu. Kvar bimetalne bravice, vrlo često uzrokuje pucanje ručice vrata 8% na veš mašini, iz razloga što oštećenje bimetalne bravice utiče na vreme koje je fabrički programirano za otvaranje vrata po završetku programa pranja. Ljudi su navikli na jedan režim, a kad je vreme otvaranja produženo, onda malo jače potezanje ručice vrata uzrokuje pucanje iste.


9. Cepanje ili propadanje gume vrata

U česte kvarove možemo uvrstiti i propadanje gume na vratima, oko 6% najčešćih kvarova, što je prouzrokovano lošim kvalitetom praška, a ne treba zanemariti ni mehanička oštećenja gume, prouzrokovana raznim zaboravljenim stvarima po džepovima odeće, rajsfešlusima itd...


10. Ostali kvarovi

Ostali kvarovi 1% (kade, stakla i okviri vrata, nosači bubnja, creva...)


Kada se odlučite za naš servis mašina za pranje veša i sušara, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu od stručnog tima koji ima godine iskustva u popravci bele tehnike. Naši tehničari su obučeni da dijagnostikuju probleme sa mašinama za pranje veša i sušarama i pruže brzo i efikasno rešenje.

Takođe nudimo uslugu montaže i popravke ostalih kućnih aparata, uključujući šporete, rerne, bojlere i ostalu belu tehniku.

Ako vam je potreban servis mašina za pranje veša ili sušara, pozovite nas i mi ćemo doći na vašu adresu. Nudimo brzu i efikasnu uslugu, tako da možete biti sigurni da će vaš uređaj biti popravljen u najkraćem mogućem roku.

Zakazivanje servisa mašina za pranje veša i sušara je jednostavno - samo nas pozovite i mi ćemo zakazati termin koji vama odgovara. Takođe možete nas kontaktirati putem e-pošte ili online obrasca za zakazivanje.

Ne dozvolite da vam pokvarena mašina za pranje veša ili sušara stvori probleme. Kontaktirajte nas i mi ćemo je popraviti u najkraćem roku. Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu, a naši klijenti su nam najbolja preporuka.