Servis za popravku i održavanje kućnih aparata


Naš servis nudi kvalitetne usluge održavanja i popravke kućnih aparata. Bez obzira na to da li vam treba popravka usisivača, zamena grejača u fenovima za kosu, ili popravka drugih kućnih aparata, mi smo tu da vam pomognemo.


Usisivači


Usisivači su neophodni alat u svakom domu, ali ponekad mogu da se pokvare. Naši stručnjaci su tu da poprave sve probleme sa usisivačima, bilo da se radi o lošem usisavanju, curenju vode ili problemima sa motorom. Takođe, vršimo redovno održavanje usisivača kako bi produžili njihov životni vek.


Fenovi za kosu


Fenovi za kosu su neizostavni deo svakodnevne rutine nege kose. Naš servis vrši zamenu grejača u fenovima za kosu, popravku prekidača i ostalih problema. Osim toga, nudimo i savete za održavanje kako bi vaš fen za kosu radio što duže.


Kućni aparati


Pored usisivača i fenova za kosu, naš servis pruža usluge održavanja i popravke drugih kućnih aparata kao što su blenderi, tosteri, mašine za sudove i veš mašine. Naši stručnjaci su tu da brzo i efikasno poprave vaš kućni aparat i produže njegov vek trajanja.